Zamów dziś - dostawa już w poniedziałek!

Noże kuchenne Cold Steel

Schowaj Czytaj więcej

Cold Steel to amerykańska marka specjalizująca się w produkcji najwyższej jakości noży. W ich ofercie można znaleźć noże składane i noże ze stałą głownią. Są to zarówno kompaktowe modele EDC, jak i większe noże dedykowane do survivalu. Bardzo dobrą opinią użytkowników cieszą się noże kuchenne Cold Steel, które są ostre i niezawodne. Ostrza noży kuchennych Cold Steel wykonano ze stali nierdzewnej poddanej hartowaniu kriogenicznemu.

Ustaw kierunek malejący

8 produktów

Ustaw kierunek malejący

8 produktów

    Stal użyta do produkcji noży kuchennych Cold Steel jest wytrzymała, giętka i łatwa w ostrzeniu. Świetnie nadaje się więc do używania w kuchni. Dużą zaletą noży kuchennych Cold Steel jest także ergonomiczna rękojeść wyprodukowana z twardego tworzywa Zy-Ex, które dodatkowo zostało pokryte materiałem Kray-Ex, o antypoślizgowej fakturze.

    W ofercie marki Cold Steel znajdują się różne rodzaje noży kuchennych, które różnią się od siebie przeznaczeniem. Są to zarówno noże do mięsa np. rzeźnickie czy przeznaczone do filetowania i oddzielania mięsa od kości, jak i bardziej wszechstronne modele np. nóż szefa kuchni do uniwersalnych zastosowań.

do góry
Zadzwoń i zamów:
71 347 47 49