Chat with us, powered by LiveChat

Zamów do 23:59 - kurier DHL z dostawą na jutro!

00 g 00 m 00 s

Noże kuchenne Cold Steel

Filtry i sortowanie
Close
Sortuj
Sortowanie
  1. Popularność
  2. Cena (Od najniższej)
  3. Cena (Od najwyższej)
  4. Ocena (Od najniższej)
  5. Ocena (Od najwyższej)
  6. Ocena (Od najrzadziej ocenianych)
  7. Ocena (Od najczęściej ocenianych)
  8. Data wprowadzenia (Od najstarszego)
  9. Data wprowadzenia (Od najnowszego)
Dostępność
Cena
Zastosuj
Typ noża
Profil głowni
Rodzaj ostrza
Odporność na stępienie
Odporność na korozję
Sposób otwierania
Materiał rękojeści
Klips do noszenia
Kabura w komplecie

9 produktów

9 produktów

Schowaj Czytaj więcej

Cold Steel to amerykańska marka specjalizująca się w produkcji najwyższej jakości noży. W ich ofercie można znaleźć noże składane i noże ze stałą głownią. Są to zarówno kompaktowe modele EDC, jak i większe noże dedykowane do survivalu. Bardzo dobrą opinią użytkowników cieszą się noże kuchenne Cold Steel, które są ostre i niezawodne. Ostrza noży kuchennych Cold Steel wykonano ze stali nierdzewnej poddanej hartowaniu kriogenicznemu.

Stal użyta do produkcji noży kuchennych Cold Steel jest wytrzymała, giętka i łatwa w ostrzeniu. Świetnie nadaje się więc do używania w kuchni. Dużą zaletą noży kuchennych Cold Steel jest także ergonomiczna rękojeść wyprodukowana z twardego tworzywa Zy-Ex, które dodatkowo zostało pokryte materiałem Kray-Ex, o antypoślizgowej fakturze.

W ofercie marki Cold Steel znajdują się różne rodzaje noży kuchennych, które różnią się od siebie przeznaczeniem. Są to zarówno noże do mięsa np. rzeźnickie czy przeznaczone do filetowania i oddzielania mięsa od kości, jak i bardziej wszechstronne modele np. nóż szefa kuchni do uniwersalnych zastosowań.