Żywność konserwowana Moya Pucha Popieprzone Cielę - cielęcina w zielonym pieprzu 300 g
Produkowana w Polsce w 100% z naturalnych składników konserwa rzemieślnicza Popieprzone Cielę. Cielęcina w lekko pikantnej zalewie z zielonym pieprzem, uzupełniona cebulą i czosnkiem.
Puszka zawiera danie restauracyjne. Zależnie od okoliczności zawartość może zostać podgrzana jeszcze przed otwarciem w kąpieli wodnej lub ognisku albo już po wyjęciu z opakowania w garnku bądź mikrofalówce. Zapewnia szybki dostęp do wysokiej jakości żywności w różnych warunkach.
Produkt poddany procesowi sterylizacji.
Dane techniczne
Wartości odżywcze w 100 g:
- wartość energetyczna: 158 kcal,
- białko: 20,6 g,
- węglowodany: 0,5 g, w tym cukry: 0,1 g,
- tłuszcz: 8,3 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,5 g,
- sól: 1,1 g.
Skład:
- łopatka cielęca 70%,
- pieprz zielony w zalewie,
- cebula,
- czosnek,
- nać pietruszki,
- masło klarowane,
- skrobia ziemniaczana,
- przyprawy.
Waga netto: 300 g
Producent: Moya Pucha, Polska
Typ żywności | Konserwa |
---|---|
Waga netto | 300 g |
Wartość energetyczna (kcal) | 158 kcal/100 g |
Wartość energetyczna produktu (kcal) | 459 kcal |
Ilość porcji w opakowaniu | 1 |
Białko | 20,6 g/100 g |
Tłuszcze | 8,3 g/100 g |
Węglowodany | 0,5 g/100 g |
Cukry | 0,1 g/100 g |
Sól | 1,1 g/100 g |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 2,5 g/100 g |
Rodzaj dania | Mięsne |
EAN | 5904013067379 |
Producent | Moya Pucha |
Data ważności | 2027-03-01 |
EAN |