BLACK WEEKS DO -70% - TYLKO DO PÓŁNOCY |

00 g 00 m 00 s

Książka "Kuchnia survivalowa bez ekwipunku. Gotowanie w terenie" cz. 1 - Artur Bokła, Katarzyna Mikulska

Ocena:
99% of 100
Wysyłka: Brak towaru
29,99 zł
Sugerowana cena producenta 36,90 zł -19%
Brak w magazynie - sprawdź produkty podobne
lub zapisz się na powiadomienie o dostępności
Zadzwoń do nas - doradzimy podobny towar! +48 713474749
Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać informację o dostępności produktu.
  • Do góry
  • opis
  • dane techniczne
  • Opinie 30
  • Warto dokupić
36,90 zł 29,99 zł

Książka będąca narzędziem przetrwania. Co zjeść w lesie? Jak przyrządzić to, co oferuje nam natura - piekąc w żarze, wykorzystując ruszt, dół ziemny lub gotując przy pomocy kamieni? Bezcenna, sprawdzona w praktyce wiedza, która może uratować zdrowie, a nawet życie. Tylko przygotowani przetrwają!

Książka zawiera:
- prezentację technik gotowania w terenie (żar, dół ziemny, gotowanie kamieniami),
- przepisy kulinarne,
- poradnik jak rozpalić ogień (łuk ogniowy, świder ręczny),
- opis gatunków drzew – jak i do czego je wykorzystać (rozpałka, podtrzymanie ognia, tworzenie żaru, wędzenie itd.),
- filmy instruktażowe dostępne w aplikacji Pascal AR, udostępnione dzięki uprzejmości serwisu lesne-rzemioslo.pl,
- linijkę calową i centymetrową.

Książka w polskiej wersji językowej.

Dane techniczne
Autorzy: Artur Bokła, Katarzyna Mikulska
Okładka: miękka
Wymiary: 115 x 190 mm
Ilość stron: 160
Wydawnictwo: Pascal

Więcej informacji
EAN 9788381036511
Producent Pascal
Ocena:
99
4.95/5
Opinie: 30
Dodaj opinię
Dodaj opinię
Opinie są weryfikowane przez naszych moderatorów. Pojawiają się przy produkcie najczęściej w około 7 dni roboczych.

Anuluj