Zamów dziś z gwarancją dostawy jutro |

00 g 00 m 00 s

Książka "Kuchnia survivalowa bez ekwipunku. Gotowanie w terenie" cz. 2 - Artur Bokła, Katarzyna Mikulska

Ocena:
98% of 100
Wysyłka: Natychmiast Dostawa: 9,99 zł
29,99 zł
  • Zamów z gwarancją dostawy na jutro!
    Złóż zamówienie jeszcze przez
    044615
Zadzwoń i zamów: 71 347 47 49
Kup teraz, zapłać za 30 dni
Kup i zbierz 2 punkty = 1,00 zł zniżki na następne zakupy.
Darmowa dostawa od 200 zł
Bezterminowe zwroty dla klubowiczów KSK
Do góry
  • opis
  • dane techniczne
  • Opinie 19
  • Warto dokupić
29,99 zł

Książka będąca narzędziem przetrwania. Co zjeść w lesie? Jak przyrządzić to, co oferuje nam natura - piekąc w żarze, wykorzystując ruszt, dół ziemny lub gotując przy pomocy kamieni? Bezcenna, sprawdzona w praktyce wiedza, która może uratować zdrowie, a nawet życie. Tylko przygotowani przetrwają!

Książka zawiera:
- przepisy kulinarne z wykorzystaniem roślin łąkowych, leśnych, bagiennych,
- prezentację technik gotowania w terenie (pieczenie w glinie, w glinianym piecu, wędzenie),
- techniki krzesania ognia oraz przygotowania hubki i rozpałki,
- filmy instruktażowe dostępne w aplikacji Pascal AR udostępnione dzięki uprzejmości serwisu lesne-rzemioslo.pl,
- sól, linijkę calową i centymetrową.

Książka w polskiej wersji językowej.

Dane techniczne
Autorzy: Artur Bokła, Katarzyna Mikulska
Okładka: miękka
Wymiary: 115 x 190 mm
Ilość stron: 160
Wydawnictwo: Pascal

Więcej informacji
Język wydania polski
Liczba stron 160
Rok wydania 2020
Okładka miękka
Wymiary 115 x 190 mm
EAN 9788381030915
Producent Pascal
Ocena:
98
4.9/5
Opinie: 19
Dodaj opinię
Dodaj opinię
Opinie są weryfikowane przez naszych moderatorów. Pojawiają się przy produkcie najczęściej w około 7 dni roboczych.

Anuluj