Zamów dziś z gwarancją dostawy jutro |

00 g 00 m 00 s
Wzrost modela:

Książka "Kuchnia survivalowa bez ekwipunku. Gotowanie w terenie" cz. 2 - Artur Bokła, Katarzyna Mikulska

Ocena:
98% of 100
Wysyłka: Natychmiast Dostawa: 11,95 zł
29,99 zł
  • Gwarantowana dostawa - Pon. 17 Lis.
    Zamów z usługą InPost do 18:00 - dostawa już w poniedziałek!
Kup teraz, zapłać za 30 dni
Kup i zbierz 2 punkty = 1,00 zł zniżki na następne zakupy.
Darmowa dostawa od 200 zł
Raty 0% dostępne od 100 zł
Bezterminowe zwroty dla klubowiczów KSK
Do góry
29,99 zł

Książka będąca narzędziem przetrwania. Co zjeść w lesie? Jak przyrządzić to, co oferuje nam natura - piekąc w żarze, wykorzystując ruszt, dół ziemny lub gotując przy pomocy kamieni? Bezcenna, sprawdzona w praktyce wiedza, która może uratować zdrowie, a nawet życie. Tylko przygotowani przetrwają!

Książka zawiera:
- przepisy kulinarne z wykorzystaniem roślin łąkowych, leśnych, bagiennych,
- prezentację technik gotowania w terenie (pieczenie w glinie, w glinianym piecu, wędzenie),
- techniki krzesania ognia oraz przygotowania hubki i rozpałki,
- filmy instruktażowe dostępne w aplikacji Pascal AR udostępnione dzięki uprzejmości serwisu lesne-rzemioslo.pl,
- sól, linijkę calową i centymetrową.

Książka w polskiej wersji językowej.

Dane techniczne
Autorzy: Artur Bokła, Katarzyna Mikulska
Okładka: miękka
Wymiary: 115 x 190 mm
Ilość stron: 160
Wydawnictwo: Pascal

Więcej informacji
Język wydania polski
Liczba stron 160
Rok wydania 2020
Okładka miękka
Wymiary 115 x 190 mm
EAN 9788381030915
Producent Pascal

Opinie ze zdjęciami

Liczba opinii: 20

  1. S...
    100%

    Ogromna ilość tematów, niespodziewałem się tak dużej dawki wiedzy z tak małej a jednak z wielką ilością stron - książki. Do wielu tematów będę wracał, szczególnie z zajęć praktycznych

  2. A...
    100%

    Jak dla mnie to obowiązkowa pozycja na początek przygotowań w razie W. Dużo treści merytorycznych przekazanych w przystępny dla przeciętnego Kowalskiego sposób. Zdecydowanie polecam, lepiej mieć taką pozycje i znać jej treść przede wszystkim.

  3. K...
    100%

    Bardzo fajna książka. Małe, kieszonkowe wymiary. Przydatne praktyczne porady survivalowe. Idealna dla początkujących. Od razu polecam kupić drugą część.

  4. R...
    100%

    Dobra tak jak pierwsza część.

  5. P...
    80%

    Im więcej wiesz, tym niej nosisz do lasu. Takie jest powiedzenie i w 100% się z tym zgadzam. Jeśli jednak nic nie wiesz i chciałbyś odchudzić swój plecak to polecam ;)

  6. W...
    100%

    tak samo jak część 1, fajna i prosta do przeczytania i jest fajnym uzupełnieniem

  7. H...
    100%

    Super książka. Polecam.

  8. G...
    100%

    Ciekawe pomysły na gotowanie na łonie natury:)

  9. M...
    100%

    Świetna książka można się sporo dowiedzieć

  10. F...
    100%

    Książka OK.Polecam

  11. S...
    100%

    Ciąg dalszy poradnika człowieka pierwotnego. Jak zrobić gliniany piec, patelnię, wędzarnię, mąkę z korzonków inie tylko. Dla zapaleńców

  12. D...
    80%

    W porządku, kilka ciekawych przepisów

  13. M...
    100%

    Ciekawa książka, dla. Miłośników kuchni w terenie polecam.

  14. J...
    100%

    Treściwa książka na rozpalaniu ognia oraz gotowania nad nim.

  15. S...
    100%

    Jeżeli ktoś zastanawiał się jak przyrządzić proste dania w terenie, to właśnie znalazł książkę, której szukał ;) Polecam.

Brak opinii

  1. Potwierdzony zakup