Żywność konserwowana Kogoot - Golonko peklowane w sosie na bazie francuskiej zupy cebulowej 300 g
Konserwa rzemieślnicza polskiej produkcji. Golonko wieprzowe peklowane przez 24 godziny, następnie pieczone w piecu. Sos powstał na bazie francuskiej zupy cebulowej. Konserwy firmy Kogoot zawierają dania restauracyjne, przygotowane przez kucharzy wyłącznie z naturalnych składników najwyższej jakości.
Skład: golonka wieprzowa, cebula, sól peklowa, liść laurowy, ziele angielskie.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
- tłuszcz - 12 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 4,3 g,
- węglowodany - 1,2 g,
- białko - 17 g,
- sól - 0,08 g.
Dane techniczne
Wartość energetyczna: kcal/100 g - 147 kcal; kJ/100 g - 619 kJ
Waga netto: 300 g
Producent: Kogoot, Polska
EAN | 5905248422193 |
---|---|
Producent | Kogoot |
Data ważności | 2026-10-01 |
EAN |