Żywność konserwowana Kogoot - Golonko peklowane w sosie na bazie francuskiej zupy cebulowej 300 g
Konserwa rzemieślnicza polskiej produkcji. Golonko wieprzowe peklowane przez 24 godziny, następnie pieczone w piecu. Sos powstał na bazie francuskiej zupy cebulowej. Konserwy firmy Kogoot zawierają dania restauracyjne, przygotowane przez kucharzy wyłącznie z naturalnych składników najwyższej jakości.
Skład: golonka wieprzowa, cebula, sól peklowa, liść laurowy, ziele angielskie.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
- tłuszcz - 12 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 4,3 g,
- węglowodany - 1,2 g,
- białko - 17 g,
- sól - 0,08 g.
Dane techniczne
Wartość energetyczna: kcal/100 g - 147 kcal; kJ/100 g - 619 kJ
Waga netto: 300 g
Producent: Kogoot, Polska
Typ żywności | Konserwa |
---|---|
Waga netto | 300 g |
Wartość energetyczna (kJ) | 619 kJ/100 g |
Wartość energetyczna (kcal) | 147 kcal/100 g |
Wartość energetyczna produktu (kJ) | 1857 kJ |
Wartość energetyczna produktu (kcal) | 441 kcal |
Ilość porcji w opakowaniu | 1 |
Białko | 17 g/100 g |
Tłuszcze | 12,0 g/100 g |
Węglowodany | 1,2 g/100 g |
Sól | 0,08 g/100 g |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 4,3 g/100 g |
Rodzaj dania | Mięsne |
EAN | 5905248422193 |
Producent | Kogoot |
Data ważności | 2027-04-01 |
EAN |