Żywność konserwowana Kogoot - Gołąbki w kapuście włoskiej i sosie pomidorowym 510 g
Konserwa rzemieślnicza polskiej produkcji. Danie kuchni staropolskiej składające się z ze starannie przygotowanego farszu z mięsa wieprzowego, ryżu oraz sosu pomidorowego z cebulą i oregano. Konserwy firmy Kogoot to dania restauracyjne, przygotowane przez kucharzy wyłącznie z naturalnych składników najwyższej jakości.
Skład: kapusta włoska, pomidory pelati, świeża cebula, łopatka wieprzowa, ryż jaśminowy, woda, mąka kukurydziana, pieprz czarny, majeranek suszony, sól peklowa, liść laurowy, ziele angielskie, oregano suszone, sól, cukier.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
- wartość energetyczna na 100 g produktu: 358 kJ/86 kcal,
- tłuszcz: 1,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,5 g,
- węglowodany: 12 g,
- cukry: 0,6 g,
- białko: 5,1 g,
- sól: 0,07 g.
Dane techniczne
Waga netto: 510 g
Producent: Kogoot, Polska
Typ żywności | Konserwa |
---|---|
Waga netto | 510 g |
Wartość energetyczna (kJ) | 358 kJ/100 g |
Wartość energetyczna (kcal) | 86 kcal/100 g |
Wartość energetyczna produktu (kJ) | 1825,8 kJ |
Wartość energetyczna produktu (kcal) | 438,6 kcal |
Ilość porcji w opakowaniu | 1 |
Białko | 5,1 g/100 g |
Tłuszcze | 1,5 g/100 g |
Węglowodany | 12,0 g/100 g |
Cukry | 0,6 g/100 g |
Sól | 0,07 g/100 g |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 0,5 g/100 g |
Rodzaj dania | Mięsne |
EAN | 5905248422544 |
Producent | Kogoot |
Data ważności | 2027-06-01 |
EAN |