Zamów dziś - dostawa już w poniedziałek

Nóż szefa kuchni Fissman Kendo 20 cm - Black

Wysyłka: Brak towaru
63,00 zł
Sugerowana cena producenta 70,00 zł -10%
Brak w magazynie - sprawdź produkty podobne
lub zapisz się na powiadomienie o dostępności
Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać informację o dostępności produktu.
  • Do góry
  • opis
  • dane techniczne
  • Opinie
  • Warto dokupić
70,00 zł 63,00 zł

Solidny nóż kuchenny łączący precyzję z nowoczesną technologią. Głownię wykonano z wytrzymałej stali 3Cr13. Zastosowany surowiec charakteryzuje się bardzo dobrą twardością, co umożliwia skuteczne krojenie, siekanie i filetowanie dowolnych produktów. Ostrze wykończono metodą szlachetnego czernienia, nadając mu chropowatą fakturę i unikalny wzór.

Ergonomicznie wyprofilowana rękojeść zapewnia pewny chwyt w każdych warunkach. Została wykonana z trwałego tworzywa sztucznego imitującego drewno. Materiał ten jest trwały i wykazuje wysoki poziom odporności na uszkodzenia mechaniczne. 

Płaski wspornik w połączeniu z wyważoną konstrukcją i niską wagą noża umożliwiają optymalną kontrolę nad cięciem, dzięki czemu bardzo dobrze sprawdzi się on zarówno w użytku profesjonalnym, jak i w domowej kuchni. 

Dane techniczne
Kolor: Black
Długość głowni: 200 mm
Stal: 3Cr13
Rękojeść: tworzywo sztuczne
Długość całkowita: 295 mm
Waga: 213 g
Producent: Fissman, Dania

Więcej informacji
Typ noża Z głownią stałą
Styl Kuchenny
Długość głowni 200 mm
Profil głowni Inne
Rodzaj ostrza Gładkie
Gatunek stali 3Cr13
Odporność na stępienie Bardzo dobra
Odporność na korozję Średnia
Sposób otwierania Ostrze stałe
Typ blokady Brak
Materiał rękojeści Tworzywo sztuczne
Klips do noszenia Nie
Kabura w komplecie Nie
Informacje dodatkowe Wyważona konstrukcja i niska waga noża umożliwiają optymalną kontrolę nad cięciem
Waga 213 g
EAN 4895204127921
Kod producenta 03FM2792
Producent Fissman
Oceń ten produkt jako pierwszy
Dodaj opinię
Dodaj opinię
Opinie są weryfikowane przez naszych moderatorów. Pojawiają się przy produkcie najczęściej w około 7 dni roboczych.

Anuluj